Anda Newbie Dalam Bisnes ? Perlukan Mentor Bisnes ? Jom Webinar Dengan Saya !

Anda Newbie Dalam Bisnes ? Perlukan Mentor Bisnes ? Jom Webinar Dengan Saya !

p/s: Gambar sekadar hiasan


Siapa saya ?

.

Nama saya adalah Wan Mohd Farhan Bin Wan Nawawi. Saya mempunyai Degree dalam Kejuruteraan Perisian. Pengalaman saya dengan dunia IT hampir 7 tahun. Malangnya, passion saya lebih kepada business. Banyak business yang saya lakukan sebelum ini. Paling saya rasa berjaya ialah business Software Hantu yang viral itu. Kerana bisnes ini sahaja saya berjaya dapat buat sales sehingga RM 92,000 sebulan. Paling tinggi setakat ini. Tapi, tidak selamanya di atas. Software ini mula tidak stabil kerana facebook melakukan perubahan algorithm dan mencipta bot sendiri untuk serang bot lain. Akhirnya, bisnes tersebut collapse dengan jayanya.

.

Bisnes Software Hantu saya boleh katakan berjaya kerana ia almost 95% Autopilot. Setiap orang ada definisi berbeza tentang kejayaan. Bagi saya, kalau bisnes saya dapat KPI 80% Autopilot, itu dah sukses . Kejatuhan pada angka-angka tersebut disebabkan saya kekurangan staff support waktu ini. Menyebabkan saya terpaksa turun padang sekali. Tak silap saya pada bulan ini, produk ini VIRAL oleh seorang legenda IM Tempatan sehingga haru-biru sales. Sehingga tak sempat untuk tambah staff. 

.


.

Pengajaran disini ialah kita perlu kaji produk kita 1000% sebelum dipasarkan kepada umum, Disebabkan kejatuhan yang sangat kritikal, saya dan seorang lagi rakan yakin yang kami boleh cipta software yang hampir lebih kurang dengan yang asal sebelum ini. Kejatuhan yang asal kerana developer mula kurang updates berikutan ramai peniaga jual software ini murah dari market value. Kini, kami giat mencari developer baru untuk sama untuk pembangunan software baru. Progress setakat ini untuk software baru adalah 50%. 

.

Selain dari bisnes ini, saya juga sertai beberapa cabaran affiliates IM tempatan seperti AutoPM, AutoChat, AutoHarvest, Likemethod, Google Adwords, dan lain-lain.

.

Berikut adalah screenshot saya sering berada di TOP 10 Cabaran Affiliates. Kebiasaan cabaran ini dibuat dalam tempoh seminggu dua dan ini rekod komisyen dalam seminggu dua sahaja. Paling terbaik rekod adalah AutoHarvest iaitu hanya 4 hari sahaja !

.

Semua ni saya buat sekadar suka-suka dengan kata lain PART-TIME shj.

.

                                                             


Saya juga sebelum ini pernah conduct kelas Facebook Ads di Semenanjung Malaysia. Boleh view disini testimoni-testimoni anak buah saya >> http://superads.onpay.my/order/form/registration 

.

Jadi, disini saya nak OFFER anda belajar bagaimana untuk menjadi BISNESMAN yang Bersistematik dan Maju kehadapan. Saya akan muntahkan segala ilmu saya kepada anda. NO HIDING !

.

Saya bogelkan sungguh2 pada anda. Saya rasa ini PALING MURAH sekali harga support ini berbanding diluar sana. Biasa diluar akan kenakan caj hampir RIBUAN RINGGIT untuk support anda. Tapi dengan saya. Anda hanya perlu bayar yuran kebijaksaan cuma RM 100 sahaja untuk tempoh setahun !

.

Biar betul RM 100 Setahun !!

.

Betul, saya tak tipu..tapi harga ni akan melonjak naik sehingga RM 350 setahun. Jadual harga seperti di bawah ini.

.

September = RM 50 Setahun (da lepas)

Oktober = RM 100 Setahun

November = RM 150 Setahun

Disember = RM 200 Setahun

Januari 2018 = RM 250 Setahun

Februari = RM 300 Setahun

Mac = RM 350

April hingga Infiniti = RM 350/6 bulan

.

PALING MURAH DI PASARAN UNTUK SUPPORT PREMIUM PALING GANAS SEKALI !!

.

Apa yang anda akan dapat selepas join group underground ini ?

.

Saya akan ajar anda ilmu pemasaran bisnes seperti :

1) Fesbuk Ads

2) Google Ads

3) Sales Funnel

4) Software2

5) Pengurusan Bisnes dan Team

6) Dan lain-lain

.

Modul2 ini akan bertambah dari semasa ke semasa.

.

Dalam support ini juga, saya akan dedahkan rahsia2 saya bagaimana saya sentiasa leading dalam mana-mana cabaran affiliates..ilmu pemasaran yang saya dedahkan juga ada yang percuma dan berbayar. Tapi jangan risau yang berbayar itu, sebab saya cuba guide tutorial ringkas untuk anda. Kalau nak tutorial advance, perlu sedikit kos. Atau jika anda tiada masa nak setup semua, boleh je nak bayar saya dengan harga pasaran tersebut. It's your choice. 

.

Ada individu terlalu sibuk dan tak sempat, akan minta saya setupkan. Ada individu masanya agak free, jadi dia boleh setup sendiri. Apa yang penting, kita akan bina satu logistik usahawan yang saling bantu each other.

.

Keutamaan saya adalah pada NEWBIE..tp kalau yang jerung nak masuk, harap anda tak bosan nanti..

.

Kaedah pembelajaran 100% Online. Samada kita guna FB Live, Webinar, Support dan lain2.

.

Anda berminat untuk menjadi sebahagian dari komuniti ini ?

.

Sertai kami harini dengan kadar PALING MURAH iaitu RM 100 Setahun sebelum harga dinaikkan serta dicaj bulanan. Kita akan adakan Webinar Umum setiap minggu 2 kali iaitu hari Ahad dan Isnin pada jam 9.00 pagi - 12.00 tgh hari. Masa boleh berubah mengikut suara majoriti group.

.

Daftar segera hari ini untuk saya masukkan anda dalam Fesbuk Group Premium. Kita akan mulakan sesi pembelajaran selepas musim Raya Haji ini. Kita beraya dulu, baru kita belajar.

.

Oh ye, ini bukan Personal Coaching ye. Gambar je personal coaching tapi apa yang saya buat ini adalah GROUP COACHING

.

p/s: Saya sebenarnya TAKNAK BUKA SERVIS NI. Sebab saya taknak persaingan tinggi. Dengan sembunyikan ilmu, saya rasa lebih baik untuk saya pecut. Tapi setelah dikenakan teguran dalam khutbah jumaat, saya berubah fikiran untuk buka servis ini tapi dalam kadar bayaran paling rendah. Awalnya nak buat FREE, tapi bila fikir balik, saya nak yang ada komitmen sahaja. Saya rasa RM 100 tak sebesar mana amountnya jika nak dibandingkan dengan nilai ilmu yang bakal anda perolehi.

.

Grab yuran anda hari ini sebelum dinaikkan bila-bila masa !


.Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Business Coaching Setahun
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel superadsacademy@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaSUPERADS SOLUTION & SERVICES
No. Akaun8603078724
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHANMaklumat Peniaga

Superads Solution & Services
superadsacademy@gmail.com
+60176243453